Stilte wandeling 

Hoe vaak ben jij stil? Even geen mobiel, mail, gesprekken, activiteit of andere afleiding. Gewoon even rust en stilte. Uit staan. 

Vaak nemen we niet de tijd om even "uit te staan". We moeten nog van alles en zijn altijd maar druk, druk ,druk. Tijd om te ontspannen en op te laden is er bijna niet.

Wandelen kan hierbij helpen. Even een uur of langer zijn met de natuur. De wind, vogels, groene, gele of alleen maar kale bomen. De geur van dennennaalden of de zee. Je zintuigen komen tot rust in de natuur. Je lichaam ontspant, je stresshormonen nemen af en je bloeddruk daalt. Rust! Je moet niks want dit moment is even helemaal van jou. 

Wil je ook ervaren wat in stilte wandelen voor je kan doen? Ik ken het bos van Schoorl en Groet uit mijn hoofd en kan je in stilte meenemen op prachtige plekken. Min 1 uur, max 2 uur. De wandelingen vinden in de ochtend plaats of op aanvraag in het weekend.

Heb je interesse in deze wandeling, stuur mij dan een berichtje via onderstaand formulier en vermeld daarbij dat het om de stilte wandeling gaat. De kosten van deze wandeling zijn 7 euro per persoon. Met na afloop van de wandeling een kopje koffie of thee bij IJgenweis.