Walk en talk voor hooggevoelige mensen

Wil je tijdens een wandeling in het bos je stress loslaten. Wil je meer over jezelf ontdekken en meer in het hier en nu komen? En wil je dat iemand naar je luistert, je ziet en begrip voor je (gevoeligheid) heeft?

Kom dan samen met mij een wandeling maken waarbij je jezelf mag zijn. Samen gaan we jou patronen en overtuigingen ontdekken zodat je los kan gaan laten wat je niet meer dient. Dit doen we door middel van opdrachten en oefeningen, maar ook door een goed gesprek. Ik hepl je tijdens deze wandeling met inzichten en tips, maar weet de uiteindelijke stappen door jouzelf gemaakt moeten worden. 

Tijdens het wandelen gaat er meer zuurstof naar je hersenen waardoor de hersenactiviteit gestimuleerd wordt bij de verbinding tussen hersendelen en de aanmaak van nieuwe hersencellen. Hierdoor worden de gevoelens van angst, stress en depressie verminderd. Als je veel stress ervaart is wandelen (in de natuur) een heel goed medicijn om te ont-stressen en tot rust te komen. 

Tijdens het wandelen kan ik mijn energie op die van jou afstemmen en vandaaruit kan er een thema naar voren komen die aandacht nodig heeft. Ook kan ik invoelen wat er onder bepaalde onderwerpen speelt, de kern van een vraagstuk of blokkade naar boven halen. Hooggevoeligheid kan het onderwerp van gesprek zijn, maar ook andere onderwerpen kunnen ter sprake komen. 

Heb je interesse in een wandeling waarbij je gehoord wordt, je verhaal kwijt kan en ook nog heerlijk kan genieten van de buitenlucht en de natuur. Dan ben je van harte welkom om een wandeling met mij te maken, ik wandel graag een stukje mee in je leven.

Er zijn meerdere mogelijkheden :

  • In de bossen van Schoorl of Groet
  • Strand

Kosten:

De kosten van deze wandeling zijn 50 euro per wandeling. De wandeling duurt ongeveer 1,5 á 2 uur.