Paar dagen alleen op pad!

Gepubliceerd op 27 mei 2022 om 08:30

Vorige week maandag ging ik in mijn eentje een paar dagen naar de Veluwe. Heihaas Putten werd het deze keer. Ik zeg deze keer aangezien ik al 2x eerder alleen weg ben geweest.

Om 13 uur ging ik onderweg met een auto afgeladen met spullen. Donderdagavond kwam de rest van het gezin, en hond, ook, dus ook hun spullen nam ik alvast mee.

Daar zat ik dan, op de snelweg met mijn muziek hard aan. Ik had er zin in, terwijl ik tevens een klein schuldgevoel voelde naar mijn kinderen toe. Maar die bleven thuis met papa dus dat zou helemaal goed komen.

Eenmaal aangekomen was ik wat te vroeg en kon ik nog niet mijn huisje in. Dus even wat gedronken op het terras. Toen naar het huisje en uitpakken, bed opmaken en even zitten....de vogels floten en de zon scheen. Overal bomen vol in bloei en zelfs een eekhoorn kwam mij even gedag zeggen. Dit zou een mooie paar dagen worden voelde ik.

Ik had een fiets gehuurd, wandelschoenen mee, een boek mee en had geen verantwoordelijkheden en verplichtingen voor een paar dagen. Alleen ik en waar ik behoefte aan had. 

Ik heb kilometers gewandeld, een bos toren bezocht van 40 meter hoog (brrr toch wel spannend), ik zou paardrijden maar dat liet het weer niet toe, rondjes gefietst over de veluwe, geshopt in Putten, veel gelezen en verder gewoon simpelweg niks...luisteren naar de vogels, zitten in de zon, kijken naar de omgeving, stilte en rust. 

Elke ochtend was ik al vroeg uit de veren maar dat vond ik heerlijk. Rustig beginnen zonder haast was al zo lekker. Alle dagen in korte broek met zonnebril. Wat een leven!!!

Donderdagavond kwam de rest van het gezin. En eerlijk is eerlijk, daar moest ik ook wel weer even aan wennen. Ik ging weer in de "aan"stand en mijn lichaam reageerde daar weer op. Maar ook dat was uiteindelijk weer fijn. Goede gesprekken, samen dingen ondernemen en samen lachen!

Al met al een paar superfijne dagen gehad. Echt een aanrader mocht je graag op jezelf zijn of even bij willen komen van de drukte van alledag!

Liefs Marijke


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.