Wie ben ik?

Ik ben Marijke Ivangh, geboren in 1982. Ik ben hooggevoelig en moeder van 2 prachtige dochters. Ons jongste dochter heeft een hersenbeschadiging waardoor ik gestopt ben met werken en haar begeleiding op mij neem. Zij gaat 4 dagen in de week naar speciaal onderwijs.

Ik schrijf blogartikelen over hooggevoeligheid en bewustzijn, maar merkte ook dat ik meer wilde delen over mijn eigen pad binnen deze onderwerpen. Het is namelijk zo dat ik hier veel over weet, maar dat mijn eigen leven soms nog best voelt als struggle ondanks de kennis die ik heb. 

Zo ben ik aan het leren omgaan met mijn angsten, ervaar ik veel stress in mijn leven doordat ik de dingen vaak anders wil dan het werkelijk is en is mijn hoofd soms een draaikolk van gedachten. 

Ik heb zelf veel aan anderen die hun eigen verhaal durven delen en niet schuilgaan achter een masker met grote glimlach. Degene die kwetsbaar durven zijn en eerlijk over de strijd die ze soms voeren. En dat is iets wat ik ook wil delen. Het rauwe en echte leven. De tegenstellingen van donker en licht en mijn leven als hooggevoelig persoon die leert zichzelf te accepteren met alles wat er is...pfff...dat gaat dus niet altijd zonder slag of stoot. 

Ik hoop hiermee een taboe te doorbreken. Te laten zien dat je kwetsbaar mag zijn en dat het leven niet alleen maar door de welbekende roze bril wordt geleefd. 

Daarbij deel ik nog steeds mijn kennis over de onderwerpen bewustzijn, spiritualiteit en hooggevoeligheid.

Lees je mee

Liefs Marijke 

 

 

Mijn opleidingen/trainingen

Opleiding Verzorgende IG

Opleiding Verpleegkundige

Opleiding Wmo-consulent

Training intuïtieve ontwikkeling

Training emotiecoaching Liefde

Training emotiecoaching leren leven op je emotionele kompas

Training emotiecoaching emoties en fysieke klachten

Opleiding Civas hsp-coach

Opleiding Civas innerlijke kind therapie 

Reiki 1 en 2

Cursus trance healing