Wie ben ik?

Ik ben Marijke Ivangh, geboren in 1982. Ik ben al mijn hele leven hooggevoelig en heb dat het grootste gedeelte van mijn leven als last gezien. Ik werd angstig genoemd en was enorm onzeker. Vroeger was er nog geen term voor, maar toen ik hoorde van HSP, viel alles op z’n plek.

Ontwikkelen

Sindsdien heb ik vele boeken, artikelen en tijdschriften over dit onderwerp gelezen. Ik heb een opleiding gevolgd tot HSP coach en ook op het gebied van intuitieve en persoonlijke ontwikkeling heb ik cursussen gevolgd. Tevens heb ik een opleiding gedaan tot verpleegkundige en ben ik werkzaam geweest als Wmo- consulent. Naast schrijven zorg ik voor twee dochters, waarvan mijn jongste dochter een zeldzame vorm van thalamusschade (hersenschade) heeft. 

Doel in mijn leven

Ik ben zelf enorm op zoek geweest naar een doel in mijn leven. Ik zocht buiten mijzelf en wilde al 3 stappen verder zijn dan ik was.

Ik ben altijd al heel nieuwsgierig geweest en op zoek naar informatie voor inzichten en bewustzijn. Ik weet nu ook dat de meeste kennis in jezelf zit, dat je zelf mag bepalen wat goed is voor jou en dat je mag zijn wie je bent. Dat staat nergens geschreven.

Dat wil ik ook anderen leren. Bewust worden van zichzelf en wat zij nodig hebben, inzichten geven in de patronen en overtuigingen die ze blokkeren. Informatie geven over de eigenschap hooggevoeligheid en het bewust-zijn. Dat is de eerste stap naar innerlijke rust. 

Liefs Marijke