boodschappen van het universum

Het universum is voor veel mensen een onderwerp dat nogal zweverig is. Het is niet te zien met het blote oog dus bestaat het dan wel?

Het universum wordt ook wel God, de bron of het oneindige genoemd. Het is een hogere intelligentie die wij met ons driedimensionaal denken niet kunnen waarnemen, maar alleen conceptueel kunnen begrijpen. Je zou het kunnen zien als een spiritueel wonder dat constant in contact staat met ons mensen.

In het universum zijn spirits aanwezig. Dit kunnen engelen of gidsen zijn, of mensen die overleden zijn.  Zij begeleiden je op je pad en geven tekens of signalen die je een richting op kunnen helpen. Het is dan ook heel zinvol om hulp te vragen aan het universum als je met een vraag of probleem zit. De manieren dat het universum tegen je kan spreken zijn de volgende:

  • Via andere mensen. Ken je dat, dat je in gesprek bent met iemand en die persoon zegt precies hetgeen wat je wilde of moest horen. De woorden komen meer binnen en blijven langer hangen. Alsof het een boodschap was voor jou. Of je luistert naar de radio en hoort een tekst uit een liedje of kijkt tv en er wordt iets gezegd dat gewoon binnenkomt. Het lijkt voor jou bedoeld.
  • Via dieren. Het kan zijn dat je een bepaald dier vaker op je pad tegenkomt. Een roodborstje dat je overal ziet. Een specht die je aandacht trekt. Zwanen die spontaan voorbij vliegen als je over iets nadenkt. Dieren kunnen een boodschap voor je hebben en door zichzelf te laten zien op bepaalde momenten, kun jij voelen dat ze je iets willen vertellen. Je kunt de boodschap zelf al aanvoelen en begrijpen maar je kunt deze ook opzoeken op internet. Daar kun je een uitleg vinden van boodschappen van de dieren.
  • Via voorwerpen. Ook via een veer of het zien van een vorm van een hartje ergens in, kunnen een boodschap zijn van het universum om je te vertellen dat je goed op je pad bent, dat je lief voor jezelf mag zijn of dat je wordt geholpen en ondersteunt. Ook hierbij is het goed om te voelen wat de betekenis is voor jou.
  • Via een ingeving. Soms ben je ergens mee bezig en krijg je opeens een spontaan idee, een ingeving, die je verteld wat je mag gaan doen. Het is alsof iemand je opeens richting geeft. Je voelt het zo sterk dat je hier ook meteen actie op wilt ondernemen.
  • Via een droom. Via dromen worden ook boodschappen doorgegeven. We kennen het allemaal wel, dat we wakker worden met een droom nog in ons hoofd en een bepaald gevoel krijgen van deze droom. Alsof het ons iets wilt duidelijk maken. Ook op internet is veel te vinden over uitleg van dromen. Vaak hebben bepaalde droomsymbolen een betekenis. Zoals water in je droom kan staan voor emoties, waarbij modder staat voor negatieve emoties en helder water voor wat wij zien als positieve emoties.
  • Via teksten. Ook via teksten kunnen boodschappen tot je komen. Je leest een boek of een blad, of ziet ergens onderweg een tekst staan en opeens lijken de woorden op je af te komen. Ze raken je en je voelt dat ze voor jou bedoelt zijn. Vaak begrijp je de boodschap achter deze woorden ook.

Liefs Marijke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.