paranormale gaven

Eigenlijk heeft dit woord best een lading gekregen. Mensen vinden het een zweverig iets het paranormale. Dat komt vaak omdat ze dit zelf niet ervaren. En wat wij mensen niet kunnen verklaren is al gauw niet waar, eng of totale onzin. 

Para-normaal betekent: naast het normale. Wat hieronder valt is het helderzien, heldervoelen, helderhoren, helderruiken, helderproeven en helderweten. 

Ik zal hieronder kort uitleggen wat ze inhouden:

Helderzien: Bij helderziendheid zie je bijvoorbeeld beelden of visioenen, dromen met informatie, overleden mensen, gidsen of engelen. Ook kun je aura's zien. 

Heldervoelen: Bij heldervoelen kun je voelen dat en een gids, engel of overleden persoon bij je aanwezig is. Ook voel je de sferen en stemmingen van plaatsen of mensen aan. Heldervoelend zijn heeft te maken met je intuitie. Je intuitie is je gevoel en als deze heel duidelijk aanwezig is en je daar ook goed naar kunt luisteren, dan kun je deze heldervoelendheid inzetten als bijvoorbeeld het lezen van aura's, foto's, energie of sieraden.

helderhoren: Helderhorendheid is een vorm van ‘helderziendheid’, waarbij de opvang van externe signalen en geluiden wordt waargenomen door middel van auditieve perceptie, of door de ontvanger rechtstreeks naar gedachten of beelden wordt vertaald.

helderruiken: Helderruiken betekent dat je sterker gericht bent op het ruiken van geuren. Je kunt bijvoorbeeld een geur van een overleden iemand ruiken, zoals een parfum of sigarettengeur. Je kunt ook ruiken welke geuren effect kunnen hebben op je gezondheid. Of bijvoorbeeld of eten nog wel goed is of niet ook al is de datum nog goed. 

helderproeven: Bij helderproeven kun je aan de hand van smaak proeven wat wel of niet goed voor je is. Je kunt de smaken intenser waarnemen, zuur en zout bijvoorbeeld. 

helderweten: Helderweten houdt in dat je soms dingen weet zonder erbij na te denken. Dat je weet wat een ander wil zeggen of wie er belt als de telefoon gaat. Helderweten is ook informatie weten die je nooit geleerd hebt, je kan jezelf antwoord horen geven terwijl je eigenlijk niet besefte dat je het goed had. Ook voorspellende gebeurtenissen kun je soms al weten voordat het gebeurd. Ook hoe iemand in elkaar zit kun je soms al weten.

Liefs Marijke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.